Återskapar 70-talsmusik

Vi alla … låtar och musik som har händelser i våra liv. Många låtar har speciella minnen för oss. Vi minns varmt låtarna som spelades när vi gick till våra första danser, sångerna för skolan.

Vi kombinerar alla låtar och musik med händelserna i ditt liv. Många låtar har speciella minnen för oss. Vi minns varmt låtarna som spelades när vi gick till våra första danser, de sånger som skolbandet försökte spela vid halvtid i fotbollsmatcher i gymnasiet, de sånger vi hörde på våra första datum eller låtarna vi hörde på radio när vi kör vår första bil.

Musikteknik på 1970-talet

Musiken på 1970-talet är förmodligen den mest imponerande och välkända av någon tid. 1970-talets artister erbjöd oss ​​många låtar som vi älskade att dansa och sjunga med. Vid den tiden spelade de flesta band faktiskt sina egna instrument, och de behövde inte sekvensera en del av det.

Kommer du ihåg när vi lyssnade på musik? Först hade vi åtta spårspelare i våra bilar, sedan flyttade vi upp till kassettspelarna. Vinylskivor var det mest populära sättet att lyssna på vår favoritmusik. Varje vecka kan du gå till din lokala sortiment eller skivbutik och plocka upp ett nytt nummer 1 på 45 skivor för mindre än $ 1,00. Naturligtvis fanns det alltid en radio att lyssna på – de flesta av de populära kanalerna fanns på radion. Vi hade många musikstilar att lyssna på, inklusive David Cassidy och Partridge Family tuggummimusik, mjuk rock av Barry Manilow, fantastiska danslåtar av Bee Gees och Commodores, rock av Aerosmith och Led Zeppelin, ljud av Chicago brassband eller Chic och Donna Summers.

Nostalgi för 1970-talsmusik lever fortfarande.

Vi kan lyssna på den på en lokal radiostation på 70-talet, CD-skivor, mp3, ladda ner den till vår dator och bränna den till CD-skivor. För de av oss som föredrar skivor kan vi fortfarande köpa dem i skivbutiker, antika eller begagnade butiker eller gårdsförsäljning. Många av oss har naturligtvis hållit fast vid våra egna skivsamlingar och skivspelare och kan dra ut dem när som helst vi måste återuppleva de nostalgiska dagarna på 1970-talet. Vissa band uppträder fortfarande efter mer än 30 år. Ingenting slår att se dina favoritartister på 1970-talet live på en konsert!

1970-talsmusik är fortfarande populär bland människor i alla åldrar – inte bara de som växte upp med den. Det går aldrig ut. Det blir bara bättre för varje decennium.