Prince, det amerikanska musikfenomenet, har krönts till en av de största artisterna genom tiderna. Han har en lång rad imponerande utmärkelser, inklusive Grammy, Golden Globe och Oscarsgalan. Prince är en musikalisk och stilmässigt varierad musiker. Under hela sin karriär har han klätt sig i olika kläder för att matcha tonen i hans expertarbete. Men snarare än designen av de komplexa plaggen var dessa stilar mycket mer distinkta inom ansiktskosmetik. Det blir lättare att anpassa Prince på ritbordet på grund av detta. Följande är en generaliserad metod för att rita Prince i snabba och enkla steg:

Med tanke på Internets framväxt kan det tyckas konstigt att överhuvudtaget diskutera musikalbum. De flesta män och kvinnor lånar musik från vänner eller besöker gratis musikwebbplatser som MySpace.coms område.

CD med musik

Men det finns inget som slår att ha en CD med den musik du tycker om. Det beror på vilken typ av porträtt du vill skapa: fullängd, närbild eller delvis. Du kan välja mellan en konsertbild, albumomslag, modelleringshållning och andra alternativ. Tidskrifter, tidningar, skivomslag och Internet är föreslagna källor.

  • Sakernas omfattning. Ditt favoritfoto behöver inte vara i samma storlek som ditt ritområde, och du måste justera skalan för att möta dina behov under sådana omständigheter.
  • Egenskaper som skiljer dig åt. Prince har en märkbart avlång hand med en brant avsmalnande botten. Likaså har han en fantastiskt smal kropp och en snabb promenad. En bred näsa, en enorm näsa, tjocka läppar och buskiga ögonbryn är andra identifierande egenskaper. Princes hår är alltid kort, och han leker inte mycket med stilen, så det är lätt att imitera. Hans mustascher är snyggt preparerade.
  • Konturer är användbara. Tillåt de unika funktionerna förknippade med Prince och upptäck de grundläggande formerna för att konstruera en skelettram. Använd på samma sätt kantiga linjer för att placera benen. Största delen av föreställningen kommer att bestå av en frihandsskiss.
  • Specifikt. Börja med de yttersta kanterna och arbeta dig inåt för alla komponenter. Rita till exempel ögonhålorna innan du definierar ögonen. Mycket kommer att avgöras av den modell du väljer. Den slutliga bilden kommer att formas av ansiktets vinkel, figurens lutning, kroppshållning, modeaccessoarer, gitarr och så vidare. Skuggning är oerhört viktig i alla typer av porträtt, oavsett om det är färg eller penna.
  • Dessutom reflekterar skuggningseffekten ljusets närvaro och riktning. Men var börjar man? För att uppnå de önskade resultaten, ordna olika pennkvaliteter från HB till 3B.
  • Bruce Springsteens “Born to Run” Du kommer att förstå varför Bruce Springsteen är känd som The Boss efter att ha lyssnat på Born to Run. Springsteens unika stil och fantastiska sångröst på detta album kommer fram högt och tydligt. Born to Run är från 1970-talet, så du bör hämta den om du missar den eran.
  • Madonna anses vara en av de bästa kvinnliga popvokalisterna genom tiderna, med en karriär på tre decennier.
  • Prince’s Purple Rain Prince är nästan lika känd för sin vilda livsstil och upptåg som han är för sin musik. Å andra sidan representerar Purple Rain Prince när han är som bäst – djupa själfulla kompositioner, bra gitarrstil och tillräckligt med funk och groove för att hålla tårna knacka länge.
  • Back in Black av AC/DC verkar ha skrivits för karaoke – vem har inte slängt ut “You Shook Me All Night Long” i lungorna? CD:n är fullproppad med fantastisk musik och hits för att underhålla dig ett tag.