juni, 2018

30jun01julTop Cats(juni 30) 18:00 - (july 1) 01:00 Arrangör: Blå Bergen Pub & Restaurang

Mer

Evenemangsinfo

Cruising på em genom Örebro. Start vid Lajac i Ormesta med ett stopp på Färgexperten på Aspholmen. Där är det uppställning för de bilar som vill vara med i Bilutställning. Top Cats kommer att vara på plats på Färgexperten och de kommer att utse sin favorit. Publiken kommer att få rösta på sin favorit och Mats på Färexperten utser sin favorit. Priset kommer att delas ut på BLÅBERGEN`s utescen i anslutning till att Top Cats börjar spela.
Mer info kommer gällande Cruisingen.

Showen börjar kl. 21:00
Show/Speltid ca 75 min
Top Cats – Modern rockabilly med fullt ös och outtröttlig energi

De senaste 14 åren har det värmländska bandet pumpat in nytt blod i landets rock n roll-scen. Bandet kommer ursprungligen från Torsby och trots sin unga ålder är de riktiga veteraner i gemet, de har spelat rockabilly och gammal rock n roll sedan de tidiga tonåren. Första gången hela Sverige hörde talas om dem var via dokumentärfilmen raggarliv. Tv-premiären följdes sedan upp med: Nyhetsmorgon, Grynets show, Bingo Lotto, Go kväll, Världens barn, Victoriadagarna, Melodifestivalen med flera. Första albumet gick in på andra platsen på albumlistan och sålde guld. Det efterföljande gick in som etta och närmar sig nu guld. Det tredje albumet släpptes våren 2015. Den 9 februari 2017 släpptes singeln -In the middle of the night.

Ej bordsbokning, ni sätter er där det finns plats, eller står och äter. Vi har ej Menybiljetter i år. Ni kan köpa mat & dryck i våra barer på plats.
Köp dina biljetter via Tickster.
Det finns olika biljetter att köpa
Barn är välkomna i målsmans sällskap.
Mer info om området, mat, tillgänglighet, parkering mm, se här

Tid

Juni 30 (Lördag) 18:00 - July 1 (Söndag) 01:00

Plats

Blå Bergen Pub & Restaurang

Röcklinge 430

X